ΜΕΝΟΥ

ΓΛΩΣΣΑ

Για την ασφάλεια σου

Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε όλους τους μικρούς μας φίλους και φίλες. 

Το διαδίκτυο είναι πραγματικά συναρπαστικό!

Μπορείς να παίξεις, να μάθεις, να δημιουργήσεις, να εξερευνήσεις, να συνδεθείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο εύκολα και να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου. Παρόλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πώς να παραμείνεις ασφαλής στο διαδίκτυο. Διάβασε λοιπόν τις παρακάτω οδηγίες από το acropolismuseum kids:

Στο acropolismuseum kids φροντίζουμε να είσαι πάντα ασφαλής. Πριν επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας ζήτησε την άδεια των γονέων ή κηδεμόνων σου.

Μη δίνεις το πλήρες ονοματεπώνυμό σου και άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π. εάν δεν έχεις τη σύμφωνη γνώμη του γονέα ή κηδεμόνα σου.

Μας ευχαριστεί η αποστολή των έργων σου ή των φωτογραφιών σου, ωστόσο, πριν προχωρήσεις στην ενέργεια αυτή θα πρέπει να έχεις ελέγξει εάν οι γονείς/κηδεμόνες σου ή τα άτομα που ενδεχομένως φαίνονται στην φωτογραφία είναι σύμφωνα με την ενέργεια αυτή. Καλό είναι να σιγουρευτείς ότι αυτό που θα μας στείλεις είναι σωστό να αναρτηθεί αλλιώς είναι καλύτερο να μην το κάνεις.

Αν κάτι που θα δεις στην ιστοσελίδα σε ενοχλεί, μοιράσου το με κάποιον ενήλικα που εμπιστεύεσαι. Εάν κρίνει ότι πρέπει να αναφέρει το θέμα στο acropolismuseum kids, εμείς θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το τακτοποιήσουμε.

Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για το πώς να παραμείνεις στο διαδίκτυο ασφαλής, μπορείς να επισκεφτείς το https://www.cyberkid.gov.gr